Akupunktur, Zoneterapi, Massage & Qigong
Permatopia 50, 4653 Karise & Torvet 28, 4600 Køge tlf.: 40 27 20 60

Akupunkturbehandling mod stress

Traditionel kinesisk akupunktur er rigtig god til at afhjælpe psykisk betingede ubalancer som stress, angst og depression. Akupunktur er effektiv til at genopbygge kroppens balancer.

Mange tror at akupunktur kun kan bruges til at afhjælpe smerter i led og muskler og andre fysiske skavanker. Men det er bestemt ikke rigtigt. Med traditionel kinesisk akupunktur kan en god akupunktør lige så godt afhjælpe psykisk betingede ubalancer, som stress, angst og depression, som han kan afhjælpe smerter, måske endda bedre er min erfaring.

Jeg har rigtig god erfaring med at hjælpe klienter der kommer med stress symptomer. Også klienter der har længere tids sygemeldinger pga. stress. Jeg kan hjælpe til at de kan få psykisk og fysisk ro på, og jeg kan bl.a. via pulsdiagnose finde ud af hvad stressen har gjort af skade på kroppens helbredsmæssige balancer. Herudfra kan jeg med akupunktur hjælpe med at genopbygge det som stressen har nedbrudt.

Gennem behandlingsforløbet vil jeg løbene følge op på pulsdiagnosen, så vi sammen kan se, hvor langt vi er med at genopbygge det som stressen har nedbrudt i kroppen. Det er også naturligt, at vi får snakket om hvad der skal til for at få ændret på det der har givet stressen, så de situationer der har udløst stressen bedre kan håndteres fremover.

Jeg har som sagt god erfaring med at hjælpe stressramte på benene igen og få genopbygget balancerne i kroppen. Så hvis du har stress, så tøv ikke med at kontakte mig, så vi sammen kan få hjulpet dig på rette vej igen.

Adresse, email og telefonnummer finder du nedenfor.

Læs her hvordan første konsultation normalt vil forløbe.

Klassisk Kinesisk Akupunktur, Zoneterapi, Massage & Qigong
Permatopia 50, 4653 Karise & Torvet 28, 4600 Køge  tlf: 4027 2060, mail: info@aoz.dk