Akupunktur, Zoneterapi, Massage & Qigong
Permatopia 50, 4653 Karise & Torvet 28, 4600 Køge tlf.: 40 27 20 60

Anbefalinger

Vagn 71 år, januar 16:
En stor tak til Bjarne, som er en fantastisk behandler!
Bjarne er en meget empatisk mand, så jeg føler mig rigtig godt tilpas og sikker ved behandlingen, som både har været zoneterapi og akupunktur. Han undersøger og fortæller hvad han finder, og fortæller hvilken behandling han foreslår og hvorfor, og det virker.
Vagn


Eva 38 år, februar 16

Jeg har gået til akupunktur hos Bjarne i ca. 18 måneder og kan varmt anbefale hans behandlinger. Ingen behandling er ens og min oplevelse er at han altid starter med at lytte opmærksomt til hvordan det går med min generelle tilstand. Ud fra fortællingen vælger han hvordan behandlingen skal forløbe i dag.

Til at starte med genvandt jeg min energi og fik en meget større indre ro. Jeg er/var et meget bekymret menneske, der har en hverdag og et arbejdsliv der godt kan være meget stressende. Jeg har derfor ofte planlagt en behandling en uge før en vigtig deadline.

Jeg har også fået en såkaldt ghost behandling. Bjarne kan nok bedst selv forklare hvad det er. Men den behandling har hjulpet mig af med min indre vrede, der kom frem når jeg var træt eller presset. Den indre vrede stammede fra en heftig situation jeg oplevede som 8 årig. Denne vrede dukker ikke længere op og har ikke gjort det i det år der er gået siden jeg modtog behandlingen.

Nu har jeg lige modtaget endnu en ghostbehandling, som jeg håber, vil hjælpe mig af med en stor sorg, følelse af forladthed og skyld, der ligeledes stammer fra en hændelse i 8 års alderen. Jeg er sikker på at denne situation i dag udløser et behov for at spise for meget. Jeg føler tit et stort behov for at fylde maven for at føle mig tryg. Jeg oplever at det allerede virker, men den næste tid vil vise det. Faktum er at jeg nu vejer 7 kg. mindre end da jeg startede behandlingerne, og jeg har ikke været på kur eller øget min motion. Jeg har lovet mig selv at jeg aldrig mere skal på kur. Jeg har i stedet taget en kostvejlederuddannelse og lever sundt. Nu mangler jeg bare at knække koden til ikke at behøve at spise mere end det der er nødvendigt. Og måske har jeg fundet den her?

Mvh. Eva


Inger Marie 73 år, april 19:

Jeg har haft en stor sorg i forbindelse med min broders pludselige død. I den forbindelse kom min krop og sind i fuldstændig ubalance. Derfor opsøgte jeg Bjarne, som er en kompetent akupunktør og ligeledes meget imødekommende, så man føler sig afslappet og godt tilpas i Bjarnes klinik.

Bjarne har stimuleret udvalgte akupunkturpunkter, så energien igen frit kan flyde i meridianbanerne og styrke kroppens selvhelbredende kræfter og dermed genoprette balancen. Det har Bjarne formået.

Min krop er nu i balance, og jeg har fået glæden og energien tilbage, så jeg igen kan fungere i min hverdag. Ligeledes har Bjarne formået at løsne op for muskelspændinger, blokeringer og ubalance med dybdegående massage. Jeg er i dag næsten smertefri.

Behandlingen har været effektiv, og jeg må sige, at man får meget for pengene.

Inger Marie


Reference i forbindelse med
Qigong undervisning i Center for Seksuelt Misbrugte, CSM Øst, juni 18

Bjarne Hejlskov Nielsen har i 2 år været tilknyttet CSM Øst som instruktør i Qi Gong. Bjarne har en fin forståelse af vores brugeres udfordringer og er med sin rolige og venlige facon god til at gå i kontakt med dem og evner også at tage behørige hensyn.

Qi Gong har vist sig at være et meget relevant tilbud til CSM Øst’s brugere. Responsen fra brugerne er, at Qi Gong giver dem ro i krop og sind og også bidrager til at forebygge og mindske fx spændingshovedpine og stressrelaterede smerter i øvrigt.

CSM Øst vil gerne anbefale Qi Gong ved Bjarne Hejlskov Nielsen til andre institutioner, der arbejder med udsatte voksne. Ikke alene er Bjarne god til at instruere og skabe tryghed i rummet. Han er også god til at gå i dialog med brugerne og indgår i et konstruktivt samarbejde med CSM Øst.

Venlig hilsen, Lisbeth Hau, Centerchef, CSM Øst, Frederiksberg


Klassisk Kinesisk Akupunktur, Zoneterapi, Massage & Qigong
Permatopia 50, 4653 Karise & Torvet 28, 4600 Køge  tlf: 4027 2060, mail: info@aoz.dk