Akupunktur, Zoneterapi & Massage
Olufsvej 6, 2100 København Ø. Tlf.: 35 55 01 06 

Hvordan forløber en normal akupunktur-konsultation hos mig

Den første konsultation begynder med en samtale, hvor du fortæller mig hvad du gerne vil behandles for, hvorefter jeg spørger til hvilke sygdomme eller problemer med helbredet der har været helt fra barnsben og fremefter m.m.

Herefter ser jeg på tungen, som viser de indre organers tilstand, og jeg tager en grundig kinesisk pulsdiagnose, som afdækker detaljer omkring helbredstilstanden og de ubalancer der måtte findes. Jeg skriver ned hvad jeg finder i pulsen og på tungen, så vi begge kan følge med i udviklingen under behandlingsforløbet.

Jeg undersøger ofte også din kropsstilling, som afslører de strategier din hjerne og dit nervesystem benytter til vigtige funktioner i din krop. Jeg undersøger tillige ofte øret for punkter der er behandlingsmodne. 

Samlet set får du en kinesisk diagnose, dvs. en helhedsvurdering af, hvilke meridianer og funktioner i din krop, der ikke er i balance (ikke fungere optimalt). 

Min behandling tager udgangspunkt i det du gerne vil behandles for og den kinesiske diagnose jeg har fundet frem til, der ligger til grund for dine symptomer. Behandlingen indeholder fortrinsvis en kombination af tryk på akupunktur-punkter (akupressur) og nåle i akupunkturpunkter (akupunktur) både på kroppen og i øret. Jeg vil som reglen også give gode råd til selvhjælp, så vi sammen hurtigere kan få dig rask.

Første behandling er på ca. 2 time inkl. grundig diagnosticering + 30 min. hvile, derefter vil en normal behandling tage ca. 1 time + 30 min. hvile.

Akupunktur, Zoneterapi & Massage klinikken
Olufsvej 6, 2100 København Ø. Tlf: 4027 2060, mail: info@aoz.dk